Wasabikaas

Iedereen heeft wel een aantal vreemde gewoontes of vieze goestingskes, ik hoef er zelfs niet zwanger voor te zijn.
Zo kijkt Sofie altijd vreemd op als ik wasabi bij een stukje kaas eet. En als ik dan overdrijf met het groene spul en de stoom uit m’n oren fluit, kan ik daar nog van genieten ook.
Ik was dan ook zeer benieuwd toen ik in de supermarkt de fel groene wasabikaas van Landana tegenkwam. Dat moest ik uittesten.
Laat ik het zo stellen, het is lekker als aperitiefhapje, maar ik blijf voorlopig toch bij m’n vreemde gewoonte.

Fotografie: © Thomas Van de Water

Print Friendly

11. August 2011 by Thomas
Categories: hapjes, vegetarisch | Tags: | 2 comments

Comments (2)

  1. Het is grappig van deze kaas nu op jullie blog te zien. Ik zag hem voor het eerst een 2-tal maanden geleden in de Colruyt. Elke keer als ik boodschappen deed viel deze kaas me op door zijn kleur en was ik nieuwsgierig naar zijn smaak. Als kookanalfabeet zegt de naam Wasabi mij immers niks.
    Vorige week kreeg ik hoog bezoek ;) (Orestes en Lies) en dus een goed excuus om deze kaas eens uit te proberen. De smaak doet mij denken aan kaas met mosterd. In kleine blokjes gesneden tussen een schoteltje oranje worteltjes of rode radijsjes vond ik hem wel leuk presenteren wegens de contrasterende kleuren.
    FIjn weekend
    ELektra

  2. Hopelijk vond het kritisch publiek het lekker.

Leave a Reply

Required fields are marked *