Verse makreel in broodkorstje
Wit brood
verse makreel
olie
Snijd het witte brood in sneetjes van max. 4mm dikte in de lengte. ( best met snijmachine)
Leg een stukje makreel op een snede brood, en leg daar een nieuwe snede over.
Snijd 3 mm langs elke zijde van de makreel door het brood.
Duw de zijkanten van het brood dicht met de achterkant van je mes zodat het brood een dichte rol vormt rond de makreel.
Bak in pan met olie tot broodje lichtjes bruin is, en serveer !
Wij serveerden er een ‘Champagne mandois brut origine‘ bij.
Fotografie: © Thomas Van de Water
Op deze luxe fishstick ben ik zeer jaloers, jammer dat ik niet op dit idee ben gekomen.
Thanks captain!
Pingback: - Utaste Wine & Food : Utaste Wine & Food
Pingback: Verse makreel in broodkorstje & Bioldo Prosecco Organic Sparkling - Utaste Wine & Food : Utaste Wine & Food