Confituur gezocht!
Van 15 tot 25 november is het weer zover, dan gaat de week van de smaak van start in heel Vlaanderen en Brussel. Dit jaar draait het allemaal om de smaak van thuis. Er zijn tal van leuke initiatieven, zo is Karen Depoorter, de vrouw achter callasconfiture.com en tevens één van de boegbeelden van de week van de smaak op zoek naar confituur recepten.
De oproep gebeurt uiteraard niet zomaar: wie voor 7 september een origineel recept met foto instuurt, maakt kans om naast Karen te schitteren in ‘Onze Receptuur voor Confituur’, een nieuw confiturenboek dat op 14 november, bij de start van de Week van de Smaak, wordt voorgesteld. Tiense Suiker ondersteunt de actie en geeft de confiturenma(a)k(st)ers een extra stimulans: het recept van de beste zomerconfituur zal in de lente 2013 op de pakjes Fijne Korrel van Tiense Suiker staan. De beste winterconfituur wordt uitgeroepen tot de confituur van de Week van de Smaak.
Confituur liefhebbers weten dus wat gedaan!
Ik heb mijn recept al ingestuurd! :-)