Zappen maar

Midden op de dag, zonder gêne even in de zetel ploffen en van zender naar zender zappen,heerlijk, tot een zekere Antonio Carluccio op hoe kan het ook anders  Njam TV, m’n aandacht trok. ‘s Avonds volgde een vrije interpretatie voor het vrouwtje.

IMG_1531_web
Goed voor 2 personen.

10 gamba’s (gepeld, ontdaan van darmkanaal en met kop)
2 handen verse peterselie (fijngesneden)
gedroogde chilipepers (gemalen)
look (fijngesneden)
tomatenpulp (mag uit blik)
peper en zout uit de molen
olijfolie
pasta

Kook de pasta beetgaar terwijl je in een andere grote pan wat olijfolie verhit. Voeg look, de helft van de peterselie en gedroogde chilipepers naar smaak toe en laat even sudderen. Voeg een weinig tomatenpulp toe. Bak hierin je gamba’s aan. Voeg de overige tomatenpulp toe en kruid af met peper en zout. Meng de ondertussen gare pasta onder al dit lekkers en werk af met de overige peterselie.

Recept: Antonio Carluccio

Print Friendly

13. June 2013 by Thomas
Categories: hoofdgerecht, mediterraans, vis & schaaldieren | Tags: , , , | Leave a comment

Leave a Reply

Required fields are marked *