Tiradito van rundsvlees

rundscarpaccio
Goed voor 4 personen.

1 stuk gember van +/- 2 cm
1/2 dl extra vierge olijfolie
1/2 rode ui
250 g eerste keus rosbief
sap van 4 limoenen
1 tl chilipuree (eventueel Sambal)
bosje koriander
grof zout
versgemalen peper

Schil de gember, voeg toe aan de olijfolie en mix glad.
Meng de chilipuree met een weinig olijfolie;
Snijd de ui in heel dunne ringen.
Snijd het vlees in flinterdunne plakjes en verdeel over de borden.
Overgiet het vlees met het limoensap
Breng op smaak met de chilipuree, peper, zout en de gemberolie.
Garneer met de uiringen en de fijngehakte koriander.

Foto: © Thomas Van de Water

Print Friendly

21. September 2015 by Thomas
Categories: vlees, voorgerecht | Tags: , , , | Leave a comment

Leave a Reply

Required fields are marked *