Culinaria 2014, het festijn van de Chefs.

Van woensdag 21 tot zondag 25 mei kunnen we weer genieten van een waar eetgebeuren.
Dit jaar staat alles in thema van traditioneel tafelen en gezelligheid onder de noemer “een origineel festijn”.
IMG_0194
combi_01_web
Nationale, en dit jaar ook internationale top chefs komen uit hun vertrouwde habitat samen om ons een unieke culinaire ervaring te laten beleven.
Ze geven elk live hun eigen interpretatie aan het woord festijn en bovenal kan je proeven van hun bereidingen in het samenzijn van andere culinaire liefhebbers.
IMG_0275
Zoals de vorige editie blijven de ambachtelijke producten een belangrijk item op het event en kan je hiermee kennismaken dankzij de verschillende showcases.
combi_02_web
IMG_0218
Culinaria probeert België culinair op de kaart te zetten door foodies te laten kennismaken met nieuwe trends en innoverende kooktechnieken.
Na ons bezoek zullen we weten of Culinaria weer slaagt in zijn opzet. Wij hebben alvast de kans gehad om een voorsmaakje te proeven van 5 chefs op de kick-off meeting.
IMG_0288
Wat krijg je op deze 6de editie voor €82 pp

– 1 amuse bereid door jonge chefs
– 5 degustaties door  Belgische chefs
– Food & wine pairing
– Zwitsers kaasbuffet
– 2 dessertjes
– Pousse-café
– toegang tot verscheidene showcases: workshops, foodiesquare & fine gourmet market.combi_03_web
Meer info en tickets op www.culinaria2014.com

Allen daarheen!

Verslag + Foto’s: Peter Serruys

Print Friendly

06. April 2014 by Thomas
Categories: restaurants, reviews / recensies | Leave a comment

Leave a Reply

Required fields are marked *