Culinaria 2014, het festijn van de Chefs.
Van woensdag 21 tot zondag 25 mei kunnen we weer genieten van een waar eetgebeuren.
Dit jaar staat alles in thema van traditioneel tafelen en gezelligheid onder de noemer “een origineel festijn”.
Nationale, en dit jaar ook internationale top chefs komen uit hun vertrouwde habitat samen om ons een unieke culinaire ervaring te laten beleven.
Ze geven elk live hun eigen interpretatie aan het woord festijn en bovenal kan je proeven van hun bereidingen in het samenzijn van andere culinaire liefhebbers.
Zoals de vorige editie blijven de ambachtelijke producten een belangrijk item op het event en kan je hiermee kennismaken dankzij de verschillende showcases.
Culinaria probeert België culinair op de kaart te zetten door foodies te laten kennismaken met nieuwe trends en innoverende kooktechnieken.
Na ons bezoek zullen we weten of Culinaria weer slaagt in zijn opzet. Wij hebben alvast de kans gehad om een voorsmaakje te proeven van 5 chefs op de kick-off meeting.
Wat krijg je op deze 6de editie voor €82 pp
– 1 amuse bereid door jonge chefs
– 5 degustaties door Belgische chefs
– Food & wine pairing
– Zwitsers kaasbuffet
– 2 dessertjes
– Pousse-café
– toegang tot verscheidene showcases: workshops, foodiesquare & fine gourmet market.
Meer info en tickets op www.culinaria2014.com
Allen daarheen!
Verslag + Foto’s: Peter Serruys