Kleine gare tomaatjes met mozarellabolletjes
Afscheid van de zomer, nog een laatste keer tomaatjes vers uit de moestuin van m’n ouders.
Goed voor 2 personen.
30 kleine tomaatjes ( in verschillende kleuren)
1 zakje kleine mozarellabolletjes
gedroogde tijm
verse basalicum
balsamicoazijn
Verwarm de oven voor op 180°C.
Snijd de kleine tomaatjes in tweeën en leg ze dicht bij elkaar met het snijvlak naar boven in een ovenschaal. Strooi er flink wat gedroogde tijm over en een beetje peper en zout. Giet over alle tomaatjes een dunne straal olijfolie en wat balsamicoazijn. Zet ze 10 min. in de oven. Meng de gare tomaatjes met de basilicum en de mozarellabolletjes. Gebruik het heerlijke braadvocht als dressing.
Recept: Puur genieten
Foto: © Thomas Van de Water
dat kan niet slecht zijn!!!
Ziet er lekker uit… En mooie foto trouwens.