La nuit américaine
Elke bijeenkomst wordt er rond een vooraf gekozen thema gekookt. Dat durft wel eens voor wat discussie te zorgen dus werd er voorgesteld om volgende keer als thema ‘mijn goesting’ te nemen, benieuwd wat er allemaal op ons bord zal verschijnen?
Ditmaal was Amerika het thema, zowal noord als zuid kwamen aan bod. Orestes & Robin zorgden voor het aperitief, een heerlijke pisco sour , vergezeld van nacho’s met een ‘Black-Eyed Peas Salsa’ & een pittig gekruide Cajun jambala. Daarna volgde Sander & Thomas hun voorgerecht, een frisse Peruviaanse ceviche. Geert en Kristof (onze gastheer van dienst) zorgden voor een over the top Amerikaans hoofdgerecht, aardappel-muffins met een verrassende hamburger en koolsalade.
En last but not least was er Jens met een variatie aan zelfgemaakte smoothies.
Het heeft weer gesmaakt, de recepten van al dit lekkers volgen snel.
Fotografie: © Sander & Thomas Van de Water