Tartare d’Anvers à la Sofie
Dit gerechtje zou een specialiteit zijn in het Antwerpse, je zou het er kant en klaar bij de slager kunnen kopen. Ik had er nog nooit van gehoord. Sofie proefde het tijdens een girls only lunchke, en was zo vriendelijk om het een aantal dagen later voor haar ventje klaar te maken. Lekker, echt lekker!
Parmezaan (schilfers)
rucola (versnipperd)
selder (optioneel)
americain (zuiver runds)
toast
olijfolie
peper
zout
Meng de americain met de Parmezaanse kaas, rucola en selder. Breng op smaak met peper en zout. Breng rijkelijk aan op een toast en besprenkel met wat lekkere olijfolie.
Fotografie: © Thomas Van de Water
Heel mooie fotografie!
foto’s zijn mooi, mooi, mooi!!!
Liesbeth,
merci, merci, merci. Als je nog (non-food) foto’s van me wil zien, kan je steeds een kijkje nemen op http://www.studiobolster.be
Groetjes,
Thomas.
dit is zalige kost. Sofie geef maar veel tips. Lut